SO INTEGRÁLT ORSZÁGOS FELKÉSZÜLÉSI GÖRKORCSOLYA VERSENY

Harmadik alkalommal került megrendezésre Speciális Olimpia görkorcsolya verseny a Campona görkorcsolyapályán a társrendező BUDASKATE SE-vel közösen.

Helyszín: Campona görkorcsolyapálya
Időpont: Budapest, 2024. október 17.

A versenyen részt vett a Budapest, XVIII. kerületi SOFI Iskola- Életjel Alapítvány 38 görkorcsolyázója. A megnyitón Varjasi Mihály a BudaSkate edzője, a rendezvény főszervezője köszöntötte a résztvevőket.  A versenyszervezésben az ELTE rekreáció szakos hallgatói is részt vettek. A sikeres megrendezéshez a versenyiroda, a bírók, a segítők kimagasló tevékenysége is hozzájárult: Varjasi Mihály, Miklós Zsolt, Tarsoly-Huszár Ágnes, Rajner Gabriella, Boksay Botond, Makai Istvánné, Stiller Anna, Szőke Veronika, Lenkei Gabriella.

Az integrált görkorcsolya verseny a 2025. torinói Speciális Olimpia Téli Világjátékokra való felkészülést szolgálta az SO gör-, és gyorskorcsolyázóinak. Az egyéni 30m, 100m, 300m, 500m, 700m 1000m távokon és integrált váltóban zajlottak a futamok. A jó hangulathoz hozzájárult a szülők lelkes bíztatása. Izgalmas versenyhelyzetek alakultak ki a BudaSkate és SO görkorcsolyázók között.  Egyesített, 4x100m váltó színesítette a programot, ahol 2 SO és 2 BudaSkate görkorcsolyázó közös csapatot alkotva küzdöttek a minél jobb eredmény eléréséért. Az eseményen a helyi média képviselői is részt vettek.

Köszönjük mindenki támogatását!

A szülőknek a versenyre való utazásban és a versenyszervezésben nyújtott segítségét!

Miklósné Malek Erzsébet
A SOFI gyógypedagógusa, felkészítő edző
SO görkorcsolya-gyorskorcsolya szakágvezető

Megosztás ezzel:
Share
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.